Casandra Beauty Center

Bulevardul Tomis, nr. 215, bl TS9, sc B, parter Constanța Constanța
Închis

Descriere


Echipa noastra sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de infrumusetare de calitate, deosebite, special create pentru gusturile si nevoile clientelor noastre.
Cu o experienta de peste sapte ani, stim ca cea mai importanta este calitatea serviciilor oferite. Ne place sa ascultam fiecare poveste in parte ca sa ne asiguram ca produsul final este exact pe masura asteptarilor dumneavoastra. Suntem atenti la detalii si facem din fiecare cerinta un produs unic, conceput stilului dvs.

Echipa noastra este formata din personal calificat, specializat in domeniul pe care il reprezinta. Detinem cursuri de specialitate ca sa putem indeplini orice dorinta de natura estetica si nu numai. Ne place sa invatam in fiecare zi lucruri noi, de aceea facem totul cu pasiune si dorinta. Vrem sa fim profesionisti astfel ca venim in intampinarea dvs cu produse profesionale, de calitate.

Serviciile oferite de noi sunt dedicate atat sexului frumos cat si sexului masculin, care isi doreste un plus de ingrijire. Suntem nerabdatori sa ne treceti pragul si sa auzim povestea dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii sau programari, va rugam sa folositi formularul de contact sau unul din numelere afisate pe pagina. Va multumim pentru ca ati ales Casandra Beauty Center.

Facilităţi


Masaj
Manichiură
Cosmetică
Epilare
Coafat mireasă
Extensii păr natural
Coafat/Tuns Damă
Tuns Bărbați
Tuns Copii

Galerie


Lista de prețuri


http://casandrabeautycenter.ro/

Dorești să primești informații despre promoțiile stiliștilor pe e-mail?

Scrie adresa ta de e-mail!

Închide