Noutăţi

Totul despre păr

De ce să te înscrii

 

Studiile arată că, înainte de a lua orice decizie de cumpărare, clienții se documentează în mediul online. Adică, înainte să intre în salonul tău, vor căuta pe Google câteva recenzii, poate o listă de prețuri și detalii legate de programul tău de funcționare. Dar să exiști în mediul online nu îți garantează că ești și ușor de găsit.

...

Despre noi

 

Platforma www.stilistidetop.ro este cea mai mare comunitate de hairstyliști din România. Îi scoatem în față pe profesioniștii din saloanele de înfrumusețare și îi ajutăm să fie mai ușor de găsit de către clienți.

...

Misiunea noastră este inovația

Am creat cea mai mare comunitate de hairstyliști din țară, după modelul folosit și în alte state ale Europei de Est. Noutatea proiectului constă nu doar în a le anunța prezența online, ci în a crea și interactivitate în această comunitate.

...

Cum să ai părul lung ca în reviste

 

 

Revista Cosmopolitan oferă câteva sfaturi prețioase care te vor ajuta să ai volum, păr puternic și rezistent chiar și atunci când îl vrei lung.

...

9 sfaturi pentru un păr sănătos

 

Aspectul părului depinde de mai mulți factori, conform healthline.com. Deși moștenirea genetică joacă un rol esențial, la fel de importante sunt alimentația, vremea, poluarea și cât de bine îl îngrijim. Adoptă o dietă echilibrată și un stil de viața sănătos, iar rezultatele se vor vedea inclusiv la nivelul părului.

...

Dorești să primești informații despre promoțiile stiliștilor pe e-mail?

Scrie adresa ta de e-mail!

Închide