Noutăţi

Totul despre păr

Cum să ai clienți fericiți la salon pe termen lung

 

Din cauza concurenței acerbe în ceea ce privește saloanele de coafură și înfrumusețare, nu doar calitatea serviciilor contează în atragerea și fidelizarea clienților, ci mai degrabă construirea unei relații de lungă durată și calitatea timpului petrecut de client la salon

...

Podoaba capilară – între mit și realitate

 

Părul poate fi considerat prima carte de vizită a unei persoane: este dovedit că sporește încrederea de sine, te face mai cuceritor sau atrăgătoare, arată că ești o persoană îngrijită și te poate pune în valoare. Ba mai mult, sunt persoane “dependente” de aspectul părului: dacă le stă bine, au o zi reușită, în timp ce un păr neascultător sau care nu se lasă aranjat le poate strica ziua considerabil.

...

Cum s-a schimbat profesia de hairstylist de-a lungul timpului

 

Grija pentru îngrijirea părului s-a manifestat din cele mai vechi timpuri.  

...

Ce calități n-ar trebui să-i lipsească unui hairstylist de top

 

Visezi la o caieră în saloanele de înfrumusețare, dar nu știi dacă este mediul potrivit pentru tine? Descoperă ce calități trebuie să întrunești pentru a deveni hairstylist profesionist!

...

Scopul platformei stilistidetop.ro

 

Scopul este de a le oferi clienților o bază de date care aduce laolaltă saloane de coafură și stiliști premium, pe care să o acceseze ori de câte ori au nevoie de un look atrăgător. Așa se creează cea mai mare comunitate de hairstyliști din țară, o rețea în care îți faci cunoștințe noi, atragi clienți noi și intri în contact cu profesioniști din domeniul tău de activitate, afli noutăți și evenimente din țară.

...

Dorești să primești informații despre promoțiile stiliștilor pe e-mail?

Scrie adresa ta de e-mail!

Închide