Scopul platformei stilistidetop.ro

Scopul este de a le oferi clienților o bază de date care aduce laolaltă saloane de coafură și stiliști premium, pe care să o acceseze ori de câte ori au nevoie de un look atrăgător. Așa se creează cea mai mare comunitate de hairstyliști din țară, o rețea în care îți faci cunoștințe noi, atragi clienți noi și intri în contact cu profesioniști din domeniul tău de activitate, afli noutăți și evenimente din țară.


 


Spre exemplu, un client are o nuntă la Timișoara și nu a mai fost niciodată în acest oraș. Vrea să arate impecabil pentru eveniment, dar nu are idee care e salonul unde găsește persoana care să-i pregătească look-ul perfect. Desigur, va căuta pe Internet. Și va obține zeci de rezultate care îi vor face sarcina mai dificilă.


 


Pe www.stilistidetop.ro căutarea îi va permite însă folosirea de cuvinte-cheie care să îl ducă dirijat exact către persoana care îl poate ajuta:


- profilul de pe site va conține orarul de funcționare al salonului, zona în care se află, oferte speciale, modele exacte de coafură, condiții speciale ale salonului, nivel de pregătire a stilistului, recenzii la adresa acestuia etc.


 


Astfel, va găsi în timp scurt fix ceea ce îl interesează și căutarea îl va direcționa către profilul tău.


 


Clientul va ajunge la tine în cel mai scurt timp, indiferent de orașul de proveniență. În acest mod, câștigi și clienți din afara zonei de reședință (turiști, nuntași, oameni de afaceri), îți extinzi aria de recomandări la nivel național și câștigi o reputație ca stilist de top.  

21-06-2016
www.stilistidetop.ro

Dorești să primești informații despre promoțiile stiliștilor pe e-mail?

Scrie adresa ta de e-mail!

Închide